BELANGRIJKE GEGEVENS !

De ontvangst van toeschouwers is afhankelijk van de vertoon van het Covid Safe Ticket.

“COVID SAFE TICKET”

WAT?

Het Covid Safe Ticket is een certificaat dat toegankelijk is voor onderdanen van de Europese Unie, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

HOE ‘OF’ WAT?

Om dit “Covid Safe Ticket”-certificaat te behalen, moet u aan een van de volgende vier voorwaarden voldoen:
• Een volledig vaccinatieschema hebben: 2 doses Pfizer, Moderna of AstraZeneca + 2 weken of 1 dosis Johnson / Johnson + 4 weken
• Ten vroegste 48 uur voor de dag van aanwezigheid op het evenement in het bezit zijn van een negatieve PCR-test uitgevoerd.
• In het bezit zijn van een negatieve antigeentest, uitgevoerd ten vroegste 24 uur voor de dag van aanwezigheid op het evenement, door gekwalificeerd medisch personeel.
• In het bezit zijn van een COVID-19 kuurcertificaat. Het kuurcertificaat is 10 dagen geldig na de positieve PCR-test en voor een periode van 180 dagen.

LET OP:

e voorwaarden voor het verkrijgen van het “Covid Safe Ticket” kunnen verschillen van de voorwaarden voor toegang tot het Belgisch grondgebied. Indien u meer informatie wenst over de voorwaarden voor toegang tot het Belgisch grondgebied, raadpleeg dan de website van de FOD Buitenlandse Zaken.

OF ?

Het “Covid Safe Ticket” zal beschikbaar zijn op een smartphone-applicatie die wordt bepaald door uw land. Voor Belgische bezoekers is de applicatie die u op uw smartphone kunt downloaden: CovidSafeBE.

Om toegang te krijgen tot het parcours van de Rallye du Condroz 2021 zijn daarom 3 documenten vereist:

  • Het “Covid Safe Ticket”
  • Een identiteitsbewijs waarmee de authenticiteit van het “Covid Safe Ticket” kan worden gecontroleerd
  • Je instaparmband.

ZONDER DEZE 3 DOCUMENTEN WORDT DE TOEGANG TOT DE SPECIALE STAPPEN GEWEIGERD.

Tickets worden niet terugbetaald bij het ontbreken van een CST of een negatieve CST.

Er zal geen mogelijkheid zijn om ter plaatse een covid-test uit te voeren.

De prioriteit is en moet blijven, voor ieder van ons, om de uiteengezette instructies te respecteren, in het belang van iedereen.